No 24. līdz 29. septembrim desmito reizi Latvijas dzelzceļa vēstures muzejā norisināsies ikgadējais starptautiskais mākslas gadatirgus ART RIGA FAIR 2024.

Izstādes ekspozīcija ir daudzveidīga, ART RIGA FAIR pulcē dažādu paaudžu māksliniekus un katrs noteikti atradīs zālē darbus, kas priecē acis, liek dvēselei vibrēt un prātam uzdot jautājumus. Sešu dienu laikā skatītājam ir iespēja koncentrētā veidā komunicēt ar māksliniekiem un galeristiem, saņemt padomus un atbalstu par mākslas darba izvēli, un visbeidzot vienkārši jauki pavadīt laiku radošā kompānijā.
Pasākumā tiks pārstāvēti mākslinieki, klasiskās un laikmetīgās mākslas galerijas  no Vācijas, Francijas, Somijas, Igaunijas, Lietuvas.  
Skatītājus gaida notikumiem piepildītas nedēļas: tikšanās un diskusijas, iespēja apmeklēt radošās meistarklases, jauno mākslinieku performances un daudz īpašu pārsteigumu. Gaidām arī mazos mākslas mīļotājus, viņiem būs iekārtots radošs laukums, kur uzzīmēt šedevrus.
ART RIGA FAIR ir izturējis laika pārbaudījumu un 2024. gadā aicina jaunus un vecus draugus, lai izmantotu iespēju sanākt kopā un nosvinēt ikgadējos mākslas svētkus!

Šajā izstādē ar diviem lielformāta akrila tehnikā veidotiem darbiem piedalās arī Latvijas Universitātes Izglītības zinātņu un psiholoģijas fakultātes lektore Ingrīda Irbe. Glezna “Rudens” piedāvā skatītājiem iegrimt lapkritī, kas iekrāsojas sārti dzeltenīgā rudens gaismā. Savukārt, aizejošā vasara iedvesmoja mākslinieci abstraktam darbam “Gaisma”, kas tika radīts īpaši šai izstādei. Gleznā ir ienācis gaišums, miers un vēja pieskāriens.


Izstādes pasākumu programma pieejama mājaslapā www.artriga.com

Dalīties