Sofijas Nacionālajā Akadēmija (National Academy of Sofia), Bulgārijā 2023. g. oktobrī, 2024. g. februārī, aprīlī un jūnijā organizēja virtuālu medaļu projektu virkni plakātu formātā.

Medaļu projektu organizētāji ir Sofijas Nacionālās Akadēmijas Metāla nodaļas Medaļu Skulptūras Studijas Prof. Bogomils Nikolovs un Assist. Prof. PhD Ventsislavs Shishkovs. Projektu mērķa auditorija ir Medaļu Skulptūras Studijas studenti, bet tajos ir aicināti piedalīties citu mākslas augstskolu studenti un mācībspēki, kā arī brīvmākslinieki. Dalībnieku radošā saziņa nodrošina iespēju iepazīstināt studentus ar dažādām tendencēm, priekšstatiem un stiliem pasaulē un dod ieguldījumu medaļu mākslas attīstīšanas veicināšanā.

Virtuālo izstāžu virknē daudzu valstu mākslinieki medaljeri konkrēto tēmu savā medaļā risina savdabīgi, reālistiski, tēlaini, abstrakti vai pat konceptuāli.

Izstādēs piedalās arī Latvijas Universitāte Izglītības zinātņu un psiholoģijas fakultātes Mākslas nodaļas docents Juris Nikiforovs, jeb Nikifs, kurš savos darbos tēmas atainojis figurāli.

Dalīties